Halloween presentidéer

Ursprungligen som den keltiska nyårsfesten i Samhain markerar Halloween den dag då man tror att de onda andarna som vampyrer, spöken och häxorna kommer till jorden och skrämmer människor. Keltiska människor brukade måla sina ansikten och ha på sig skrämmande kostymer för att skrämma bort dessa onda andar. Traditionen har fortgått till dagen i form av “trick-or-treat” när barn och till och med vuxna klär sig som häxor och spöken, pirater och andra kostymer och går i grupper från hem till hem. De får godis och äpplen som behandla och de som vågar underhålla dem, får den trubbiga slutet på tricket, eftersom de kan spela pranks på dem. Det är djävulens dag och tiden att släppa ut monsteret inuti. Halloween är en festival med roligt och spänning. Folk kasta fest, ha på sig skrämmande kostymer, dekorera sina hus som hemsökta hus och ha en blast. De ger också gåvor till sina nära och kära som en del av deras firande.

Så halloween presentidéer bör vara så att det visar temat för firandet. Enligt festivalen ska gåvorna matcha temat, vilket är läskigt och spöklikt. För barn finns olika presentidéer som du kan förbereda olika slags läskiga masker hemma. Maskerna kan vara av monster, häxa eller vampyr. Du kan till och med göra presentförpackningar på skrämmande bilder som en kista formlåda eller ett ansikte av monster. Du kan köpa vanlig färg-t-shirt från marknaden och skräddarsy den genom att måla läskiga ansikten på den. Det kommer att vara lämpligt med temat för tillfället. Särskilda kostymer finns också på marknaden speciellt för barnen så att du kan välja de speciellt utformade kostymerna. Även monsterformade kakor, hemgjorda, spöklikta kakor är ett bra alternativ för gåvor. Hemlagade kort baserade på läskiga teman och spöklika Halloween meddelanden kan också ges tillsammans med gåvorna.

Bland de allmänna presentartiklarna kan du gå till DVD och VCD av en skräckfilm eller suspensiv thriller. Ljud-CD på skräckmusik är också en bra present. Även för bok älskare skräck böcker är perfekta presentartiklar. Förpackning av dina gåvor är en konst och i dessa typer av festivaler bör du paketera dina gåvor på ett sådant sätt att temat för firandet uppenbaras. Du kan lägga en vanlig gåva på ett sådant sätt att gåvan blir speciell. För tjejer kan du välja smycken som kedja med läskiga hängsmycken som skelett eller monster. Mössor är också ett bra val. Även skrämmande showpieces kan också ges som presentartiklar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *